Rainshower SmartControl

Bucură-te de un duș XXL și 100% Control - Așa vrei să faci duș

Vrei să te bucuri de pulverizarea ta preferată - revitalizantă sau relaxantă, stimulatoare sau liniștitoare - și vrei să poți schimba între diferintele tipuri de pulverizare fără efort. Vrei ca dușul tău să fie la temperatura potrivită de fiecare dată - poate fi energizant fierbinte, rece pentru a-și pune sângele în mișcare sau doar apă caldă confortabilă. Evident că poți alege tu debitul de apă de care ai nevoie.

Cu noul sistem de duș GROHE Rainshower® SmartControl 360 te poți bucura de o experiență de duș luxoasă și personalizată în fiecare zi. Noile comenzi inovatoare oferă o selecție a pulverizărilor intuitivă cu setări de debit personalizate și opțiunea de memorare a preferințelor. Doar apeși butonul pentru a porni și a opri apa și învârți pentru a regla debitul de apă.

Find your showroom near you

Experiența Rainshower SmartControl

100% Control GROHE SmartControl

Star/Stop & Debit
Tehnologia GROHE SmartControl îți permite să alegi pulverizarea preferată și să reglezi debitul apei după preferințele tale. Manevrearea este simplă și ușoară pentru toată familia - inclusiv copiii. Asta este Smart

Temperatura
Tehnologia GROHE TurboStat® stă la baza acestui sistem de duș. Sensitivitatea de neegalat a termoelementului face ca apa să ajungă la temperatura dorită într-o fracțiune de secundă - și o menține constantă pe durata dușului tău.

Apasă butonul pentru a porni dușul.

Rotește pentru a regla debitul apei treptat de la Eco la Full Flow.

Apasă încă o dată pentru a opri sau a pune pauză dușului. Debitul este același când repornești dușul..

Atenție la modul perfect de a te bucura de duș

Dimensiunile generoase ale dușului fix Rainshower 360 este o experiență în sine. Designul său amplu garantează o experiență de duș XXL.

  • Jetul GROHE TrioMassage: un singur jet combinat, format din renumitul jet Bokoma și două jeturi Massage, îți asigură masajul pentru zona capului și a umerilor.
  • Jetul GROHE PureRain / GROHE Rain O2 ca funcție presetată.Jetul GROHE PureRain / GROHE Rain O2 ca funcție presetată.
  • GROHE StarLight placă de pulverizare cromată
  • Duze SpeedClean îmbunătățite
  • Placă de pulverizare detașabilă GROHE EasyClean

Inspitat din natură - controlat intuitiv

Emoțiile ghidează acțiunile. Lasă-te purtat de val în timp ce menți controlul. Formele organice care îți stimulează simțurile te vor ajuta să reușești asta. Bucură-te de interacțiunea perfectă dintre designul organic și tehnologiile inovatoare și anticipează o pauză relaxantă.

PROIECTATE ȘI REALIZATE ÎN GERMANIA

GROHE are o tradiție lungă în realizarea dușurilor de înaltă calitate - fabricate în Lahr, Germania la cele mai înalte standarde.

Productvariants

Find your showroom near you

GROHE Shower Collections

Descoperă Colecțiile GROHE de dușuri

Descoperă Colecțiile GROHE de dușuri
Tehnologia termostatelor GROHE

Descoperă tehnologia termostatelor GROHE

Află mai multe
Broșură

Vizualizează broșura noastră pentru GROHE Rainshower

Descarcă

Află mai multe despre GROHE SmartControl

3D SHOWERING –<br> DRÜCKEN, DREHEN, DUSCHEN