SISTEME DE DUȘ EXPUSE

SCURTĂTURA TA DE LA PLAN LA BUCURIE

Sistemele de duș expuse de la GROHE îți fac visele realitate mai ușor decât credeai că este posibil. De la planificare la bucurie este un pas așa de mic.

Sistemele GROHE cu termostat au tehnologia TurboStat în inima tuturor seturilor noastre de duș. Asigură o temperatură a apei corectă într-o fracțiune de secundă și o menține constantă pe toată durata dușului - pentru ca tu se poți bucura de un duș cu o temperatură perfectă. Sistemele de duș cu termostat GROHE au butonul SafeStop la 38°C pentru a evita ca copiii să regleze apa prea fierbinte din greșeală. Mânere ergonomice oferă siguranță, pentru a putea regla temperatura și debitul chiar dacă ai mâinile ude sau pline de săpun. Comutarea între para de duș și dușul fix este mai simplă ca niciodată cu Aquadimmer sau SmartControl.

RAINSHOWER SMARTCONTROL EXPUS
TOTUL ESTE LA VEDERE

Dacă plănuiești să renovezi baia sau să faci o baie nouă, GROHE SmartControl Expus este soluția perfectă. Cu montarea sa în perete, sistemul de duș GROHE Rainshower SmartControl face instalarea mai ușoară - iar rezultatul mai uluitor.

Disponibil în două modele, DUO cu trei butoane Smartcontrol, două pulverizări pentru dușul fix și una pentru para de duș, și MONO cu două butoane SmartControl, unul pentru dușul fix și unul pentru para de duș, GROHE SmartControl Expus include și o etajetă integrată pentru gel de duș și șampon. Caracteristicile GROHE SmartControl - de la butoanele intuitive SmartControl, la controlul personalizat al debitului și temperaturii apei, până la alegerea finisajului perelor de duș - garantează mai multă placere în duș.

Descoperă

Dușurile noastre fixe Rainshower 360 îți dau opțiunea să alegi între trei tipuri de pulverizări: de la pulverizarea răcoritpare GROHE PureRain, la pulverizarea înviorătoare Bokoma, la pulverizarea Massage.

Proiectat pentru a fi în centrul atenției în baia ta, GROHE SmartControl Expus combină controlul intuitiv cu plăcerea dușului. Ptrin-o atingere de buton poți regla temperatura și debitul ideale pentru tine. Iar prin apăsarea unui buton, poți alege de care pulverizare vrei să te bucuri în experiența ta personalizată de dus.

Euphoria SMARTCONTROL
EȘTI LA UN PAS DISTANȚĂ DE O EXPERIENȚĂ DE DUȘ DE NEUITAT

Fie că ești în căutarea unui design elegant sau contează doar funcționalitatea și controlul: sistemele de duș GROHE Euphoria SmartControl au totul.

Dușul fix Rainshower 310 SmartActive în finisajul strălucitor cromat, combină pulverizarea puternică Jet cu o pulverizare ușoară și răcoritoare. Para de duș poate fi poziționată la orice înălțime, mulțumită suportului reglabil de duș: perfect pentru momentele în care vrei să faci duș dar fără să îți uzi părul.

Sistemul intuitiv de "push, turn, shower" (apasă, rotește, bucură-te de duș) al Grohtherm SmartControl îți aduce în casă controlul ideal. Este foarte ușor de comutat între cele două tipuri de pulverizare și para de duș - sau poți alege chiar două în același timp dacă vrei.

Grohtherm SmartControl

Ne-am gândit mult la cum vrem să fie noul sistem de duș GROHE Euphoria SmartControl : rezultatul este o gamă de tehnologii care fac Euphoria să fie mai confortabil și mai ușor de folosit. Brațul de duș este pivotabil și îți permite să rotești dușul fix la 180° pentru poziția perfectă. Iar suportul de duș reglabil îți permite să fixezi para de duș la înălțimea ideală pentru tine. Am făcut corpul bateriei Grohtherm SmartControl mai subțire pentru mai mult spațiu în duș. Iar deoarece vrem să te poți bucura de dușul tău cât mai repede, am creat și GROHE QuickFix. Această tehnologie îți permite să modifici bara de duș pentru a se potrivi cu găurile de instalare deja existente în baia ta.

EUPHORIA 260
TOTUL DE LA RELAXARE LA ÎNVIORARE

Euphoria 260 te va surprinde de fiecare dată când intri în duș. În centrul dușului fix strălucitor vei găsi un buton special. Acest buton îți permite să alegi diferitele tipuri de pulverizare, alegând și diametrul și debitul jetului de apă. Zona 1 asigură o pulverizare concentrată, pentru un duș revitalizant - care te scapă de șampon și de stres. Zona 2 îți permite să te bucuri de două lucruri o dată - o pulverizare mai amplă pentru un efect energizant dar totuși relxant. Zona 3 are pulverizarea cea mai amplă - pentru a cuprinde tot corpul într-un efect de răcorire ușoară.

DE LA L LA XXL ȘI ÎNAPOI

Trei zone de experiență a dușului la îndemâna ta.Schimbă între ele printr-o simplă răsucire a unui buton. Prin rotirea butonului te poți bucura de pulverizarea puternică Jet, apoi de pulverizarea mai amplă SmartRain, iar apoi de efectul de ploaie ușoară de vară cu pulverizarea Rain. Rotește în continuare pentru a te bucura de toate cele trei zone din nou.

TEMPESTA 250
PUR ȘI SIMPLU UN DUȘ MINUNAT

Dușul fix elegant și profilul său cilindric fac Tempesta Cosmopolitan alegerea perfectă pentru băile moderne. Un sistem de duș ușor de instalat, Tempesta Cosmopolitan 210 îți oferă toate avantajele tehnologiei GROHE. Atât dușul fix cât și brațul de duș sunt pivotante pentru a crea unghiul perfect. Bara de duș include o cale internă a apei iar tehnogia de termostat GROHE TurboStat îți garantează un duș la temperatură constantă.

FINISAJ CROMAT

Elegant și strălucitor, Tempesta 210 atrage atenția cu forma sa minimalistă și finisajul cromat uluitor. Suprafața strălucitoare cromată și picăturile de apă crează o iluzie optică pentru un duș și mai interesant.

Tempesta Shower System

GROHTHERM 2000
100% GROHE COOLTOUCH, CU RAFTUL EASYREACH ȘI MAI ERGONOMIC

Designul elegant al Grohtherm 2000 garantează că se va potrivi oricărui stil de baie. Descoperă frumusețea pulverizării XL WaterFall cu sistemele noastre de cadă/duș cu termostat. Bucură-te de confort cu raftul de duș GROHE EasyReach, cu spațiu integrat și ușor de curățat pentru săpun și șampon. Cu tehnologia 100% GROHE CoolTouch, carcasa metalică exterioară a Grohtherm 2000 rămâne mereu rece și sigură la atingere tot timpul. Cu GROHE TurboStat te poți bucura mereu de apă la temperatura ideală, indiferent de fluctuațiile de presiune a apei. Grohtherm 2000 este disponibil și în varianta clasică expusă dar și cu opțiunea de depozitare cu GROHE EasyReach.

Descoperă

GROHTHERM 1000 GROHE COOULTOUCH, CONFORT MAXIM

Bucură-te de o experiență răcoritoare de duș. Cu designul contemporan al Grohtherm 1000, te poți bucura și de carcasa compactă cu GROHE CoolTouch, mânere ergonomice din metal, tehnologia GROHE TurboStat și funcțiile sale de economisire a apei.

Descoperă

GROHTHERM 800 SIGUR ȘI ERGONOMIC

Descoperă beneficiile sistemului de duș cu termostat la un preț atractiv. Cu finisajul strălucitor cromat GROHE StarLight, Grohtherm 800 are și tehnologia GROHE TurboStat, care garantează o experiență de lux a dușului la temperatură constantă. Butonul SafeStop, setat la 38ºC, îi împiedică pe copii să modifice temperatura apei până la valori periculoase, iar EcoButton te ajută să reduci consumul de apă. Mânerele ergonomice îți oferă un control sigur, chiar și dacă ai mâinile ude sau pline de săpun. Grohtherm 800 este disponibil în varianta de sistem de duș expus sau set de cadă cu termostat.

Descoperă

GROHE SMARTCONTROL

ACUM ESTE RÂNDUL TĂU