<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE RED

NOUL GROHE RED: APĂ FIERBINTE ORICÂND AI NEVOIE

Gândește-te de câte ori pe zi ai nevoie de apă fierbinte - și cât timp pierzi așteptând ca ibricul să fiarbă apa. Și acum gândește-te la cât timp, curent și spațiu în bucătărie ai putea să economisești - toate în același timp. Asta este ceea ce GROHE Red face pentru tine: un sistem frumos și de încredere care îți livrează apă fierbinte direct de la bateria de bucătărie - sigur și instant. O dată ce ai descoperit avantajele acestui remarcabil ajutor în bucătărie, nu vei mai da înapoi.

BINE AI VENIT LA NOUL TĂU PUNCT DE ATRACȚIE ÎN BUCĂTĂRIE

ÎȚI PREZENTĂM APA FIERBINTE ORICÂND AI NEVOIE: NOUL GROHE RED

APĂ FIERBINTE: CE NE-AM FACE FĂRĂ TINE?

TU EȘTI BĂUTURA MEA FIERBINTE ATUNCI CÂND E FRIG AFARĂ

SPAGHETELE NOASTRE À LA MAISON

ȘI BIBERONUL DE SEARĂ AL BEBELUȘULUI

DAR DE CE, DE CE DUREAZĂ ATÂT DE MULT SĂ FIERBI?

DAR ACUM AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT ȘI IBRICUL FACE PARTE DIN TRECUT

Acum îl vezi, acum nu îl mai vezi. Sub bateria elegantă GROHE Red, boilerul eficient de titan este ascuns, pregătit să îți asigure apa fierbinte chiar când ai nevoie.

Creează-ți propriul tău punct de atracție în bucătărie

Boilerul subțire al GROHE Red este disponibil în două marimi și are loc fără probleme sub chiuvetă - eliberându-ți spațiul util din bucătărie.

Dimensiuni boiler GROHE Red

Boilerul cu mărimea M ( pentru a fierbe până la 3l de apă ) are o înălțime de 37 cm,iar cel cu mărimea L ( pentru a fierbe până la 5.5l de apă ) are o înălțime de 49 cm. Ambele boilere au un diametru de 21 cm.

100 °C ÎNTR-O SECUNDĂ? GÂNDEȘTE-TE LA AVANTAJE

VITAMINIZARE INSTANT

Fierberea legumelor este cea mai bună metodă pentru a-și păstra culorile și nutrienții. Asta face GROHE Red o scurtătură pentru un stil de alimentație mai sănatos.

ORA CEAIULUI INSTANT

Nu lua în seamă ce spune ceasul - tot timpul este momentul potrivit pentru o cană de ceai. Cu GROHE Red, în momentul în care te gândești la ceai, este și gata.

STERILIZEAZĂ INSTANT

Uneori vrei să te asiguri că nu mai există urmă de microb. Cu GROHE Red, poți fi mai mult decât sigur.

AL DENTE INSTANT

Oamenii înfometați nu au răbdare, iar fiecare minut contează. Cu GROHE Red, satisfacția este mai aproape ca niciodată.

Exemple de situații în care ai nevoie de GROHE Red

Apă plată, minerală sau fierbinte?

ESTE GATA MAI REPEDE DECÂT AI SPUNE " CE AVEM DE MÂN..."

De ce sa aștepți atunci când tuturor le este foame? De ce să aștepți ca să poți să gătești spaghetele? Oricând ai nevoie de apă fierbinte, noi credem că ar trebui să fie deja pregătite și să te aștepte. Tehnologie inovatoare GROHE Red, înseamnă să nu mai aștepți niciodată pentru a-ți pregăti o cană de ceai. Sau pentru a găti cina. Și mai puțin timp așteptând înseamnă mai puțina energie electrică consumată. Deci folosește-ți timpul pentru a te bucura de el, nu pentru a fierbe apa.

A PRIMIT ATÂT DE MULTE COMPLIMENTE ÎNCÂT BATERIA S-A ÎNROȘIT

La GROHE, design-ul frumos este subînțeles. Bateriile noastre GROHE Red sunt simbioza perfectă dintre formă și funcționalitate, proiectate pentru a primi o mulțime de complimente. Pentru a ne asigură că bateria ta se potrivește cu restul bucătăriei tale, poți alege din mai multe modele frumoase. Există trei opțiuni atemporale și elegante: pipele de tip L, C și U, disponibile în două finisaje elegante.

BATERIA CARE LE COMPLETEAZĂ PE CELELALTE

Poate ai deja o baterie high-end în bucătăria ta. Daca este așa și nu vrei să o înlocuiești, atunci GROHE Red Mono este alegerea perfectă. Mono, cu dimensiuni mai mici, asigură doar apă fierbinte și se potrivește perfect lângă bateria ta de acum. Disponibil cu două opțiuni de pipă.

Productvariants

Găsește un showroom în apropiere

Înregistrează-ți GROHE Red și ai beneficii duble!

Înregistrându-ți GROHE Red acum, și vei primi un pachet de întâmpinare care conține o carte cu rețete GROHE Red și termosul GROHE cu filtru de ceai inclus! De asemenea, vei beneficia și de un an în plus de garanție pentru produsul tău! Pentru a face asta, te rugăm să alegi produsul tău din lista de mai jos, introdu data cumpărării și data instalării! Atât de ușor! Vei primi certificatul de garanție prin e-mail!

Înregistrează bateria ta GROHE Red

Descoperă toate caracteristicile GROHE Red

Citește mai mult

Broșură

Descarcă noua broșură GROHE Red

Carte cu rețete

Descarcă cartea cu rețete GROHE Red