FĂCUTE SĂ SE POTRIVEASCĂ ÎN MATERIE DE FORMĂ ȘI FUNCȚIONARE

PREZENTAREA CHIVETELOR DE BUCĂTĂRIE GROHE

Umplerea vaselor, pregătirea legumelor, spălarea acestora după o masă mare. Este un loc unde te vei opri de nenumărate ori în fiecare zi, deci de ce să nu alegi o chiuvetă care să depășească nevoile tale în ceea ce privește calitatea, designul și caracteristicile?

Chivetele GROHE se potrivesc fiecărui tip de design de bucătărie, fiind disponibile într-o varietate de modele inovatoare, moderne, perfecte pentru spațiul tău. Ai posibilitatea de a alege între un model elegant din oțel inoxidabil, rezistent la temperaturi înalte, un model din compozit super-durabil disponibil în două culori contemporane sau între un model din PVD, incomparabil, rezistent la zgârieturi, care vine în trei culori perfect coordonate. Vei găsi modele compacte cu scurgeri integrate, chiuvete duble mari atunci când ai nevoie de spaţiu să te desfăşori și chiuvete încorporate, șic, care se potrivesc la acelaşi nivel cu blatul de bucătărie. Cu caracteristici precum sistemul GROHE QuickFix și modele reversibile ca dotare standard, poți avea noua ta chiuvetă GROHE instalată în câteva minute, fără deranj sau bătaie de cap.

De asemenea, suntem încrezători că te vei bucura de caracteristicile speciale oferite, cum ar fi sistemul automat de deşeuri, ceea ce înseamnă că nu vei mai băga niciodată mâna în apă murdară. Datorită tehnologiei GROHE Whisper, poți fi sigur că aceasta va fi cea mai silenţioasa chiuvetă dintotdeauna - în cazul chiuvetelor din compozit, materialul în sine reduce zgomotul datorat debitului de apă și pentru chiuvetele din oțel inoxidabil GROHE, izolația specială integrată realizează același efect. Cu o chiuvetă de la GROHE vei observa diferența, făcând ca fiecare utilizare a chiuvetei să fie tot mai puțin o corvoadă. Cu o chiuvetă de la GROHE vei observa diferența, făcând ca fiecare utilizare a chiuvetei să fie tot mai puțin o corvoadă.

Descoperă chiuvetele de bucătărie GROHE

Marca nr. 1 în sisteme de bucătărie, GROHE, cuprinde toate segmentele

Ca marca nr. 1 în sisteme de bucătărie, GROHE, cuprinde toate segmentele - bateriile de bucătărie, sistemele de apă, chiuvetele, accesoriile și sistemele de deşeuri uşurează procesul de creare a unei bucătării inovatoare, confortabile și practice.

Calitate pe care o poți vedea și simți

Calitatea noastră este inegalabilă. Cu tehnologia patentată a suprafeței ce uşurează curățarea, chiuvetele GROHE din oțel inoxidabil garantează durabilitate și rezistență. Durabile și rezistente, chiuvetele GROHE din compozit folosesc cuarțul, cea mai dură parte a granitului, pentru a crea o chiuvetă fără sudură care este rezistentă la zgârieturi, urme de lovituri, căldură și pete și chiar şi decolorare survenită de la lumina UV. O chiuvetă GROHE este o frumoasă piesă centrală de bucătărie, dar totuşi destul de solidă pentru orice operaţiune.

Pachete de chiuvete GROHE - pachetul All in 1

Asigură-te că achiziționarea unei chiuvete este un proces mai ușor cu pachetele noastre - 4 modele de chiuvete și baterii vândute împreună, garantând un stil fără efort și performanțe perfect potrivite.

Portofoliu complet pe toate segmentele de preț

O opțiune pentru fiecare bucătărie - gama noastră de chiuvete acoperă fiecare stil, dimensiune și nivelul de preț, astfel că vei găsi cu siguranță modelul perfect. Alege un model solid din oțel inoxidabil, o chiuvetă durabilă din compozit, creată din 80% cuarț sau un una din PVD rezistentă la zgârieturi, incomparabilă. Modelele din compozit vin în două opțiuni de culori contemporane - Granite Black și Granite Grey, modelele PVD în trei - Brushed Hard Graphite, Brushed Cool Sunrise, Brushed Warm Sunset. Alegerea îți aparţine în întregime.

Colecții de chiuvete GROHE din compozit

Prezentare generală completă a produsului

Găsește chiuveta din compozit perfectă cu GROHE. Seria K de chiuvete GROHE dispune de dimensiuni și opțiuni de stil pentru fiecare tip de bucătărie. Alege dintre modelele de chiuvete cu o cuvă, o cuvă și o semi-cuvă sau două cuve și două culori de material compozit. Selectează o chiuvetă montată deasupra blatului sau o chiuvetă montată sub blat. Chiuvetele GROHE oferă o multitudine de opțiuni de design durabile.

Descoperă toate produsele

Caracteristicile produsului

Suntem încrezători că vei adora caracteristicile speciale disponibile, de la reducerea zgomotului cu sistemul GROHE Whisper până la sistemul automat de deşeuri, ceea ce înseamnă că nu vei mai introduce niciodată mâna în apă murdară. Cu o chiuvetă de la GROHE vei observa diferența, făcând ca fiecare utilizare a chiuvetei să fie tot mai puțin o corvoadă.

Descoperă toate produsului

Colecțiile GROHE de chiuvete din oțel inoxidabil și PVD

Prezentare generală completă a produsului

Găsește-ți chiuveta perfectă din oțel inoxidabil și PVD cu GROHE Seria GROHE K de chiuvete din oțel inoxidabil dispune de dimensiuni și opțiuni de stil pentru fiecare tip de bucătărie. Alege dintre modelele de chiuvete cu o cuvă, o cuvă și o semi-cuvă. Selectați o chiuvetă cu margine plată, încorporată, montată pe blat sau o chiuvetă montată sub blat. Chiuvetele GROHE din oțel inoxidabil oferă o multitudine de opțiuni de design durabile.

Și dacă preferi cele mai bune, cele mai strălucitoare culori - seria noastră K700 din PVD, cu montare sub blat, în gama de culori Brushed Hard Graphite, Brushed Cool Sunrise și Brushed Warm Sunset îți va colora bucătăria.

Descoperă toate produsele

Caracteristicile produsului

Suntem încrezători că vei adora caracteristicile speciale disponibile, de la reducerea zgomotului cu sistemul GROHE Whisper până la sistemul automat de deşeuri, ceea ce înseamnă că nu vei mai introduce niciodată mâna în apă murdară. Cu o chiuvetă de la GROHE vei observa diferența, făcând ca fiecare utilizare a chiuvetei să fie tot mai puțin o corvoadă.

Descoperă toate caracteristicile