SOLUŢIA IDEALĂ PENTRU BIROURI ȘI ÎNTREPRINDERI MICI ŞI MIJLOCII

Ce sistem de apă este potrivit pentru compania ta?

GROHE BLUE PROFESSIONAL

APĂ FILTRATĂ, RĂCITĂ ŞI MINERALĂ CARBOGAZOASĂ DE LA ROBINET

Ia-ţi adio de la bidoanele mari de apă cu GROHE Blue Professional, sistemul de apă ce transformă apa obișnuită de la robinet în răcorire pură. Bucură-te de apă plată cu un gust extraordinar, semi carbogazoasă minerală sau carbogazoasă minerală direct de la baterie prin intermediul acestui sistem de apă inovator. Cu toate funcţionalităţile unei baterii standard, sistemul de apă GROHE Blue Professional utilizează apa de la biroul tău, filtrul se potriveste perfect sub chiuveta si indeparteaza impuritatile, lăsând doar apă potabilă şi curată.

Explorați GROHE Blue PROFESSIONAL

GROHE RED

APĂ FIERBINTE LA CEREREA TA

Orice loc de muncă se bazează pe ceai și cafea! Cu ajutorul sistemului GROHE Red nu se mai formează cozi la fierbătorul de apă şi nici nu se mai aglomerează bucătaria biroului. GROHE Red furnizează instantaneu apă caldă de la baterie, economisind timp şi energie, deoarece fierbi doar apa de care ai nevoie. Toate caracteristicile unei baterii standard, plus apă la 100 ° C în momentul în care dorești.

Explorați GROHE Red

Ai cumpărat deja GROHE BLUE Professional sau GROHE Red? Înregistrează-te acum și obține beneficii duble!

Înregistrează acum sistemul tău de apă GROHE și obține ani în plus de garanție! Doar faci clic pe link-ul de mai jos, selectezi produsul și introduci data achiziționării și instalării. Este atât de simplu!

Înregistrează-te acum!