Baterie Grohe Phantom Black

NOUL TREND
GROHE PHANTOM BLACK

Găsește un partener

BATERII GROHE PHANTOM BLACK

îți prezentăm noul finisaj GROHE Phantom Black, un finisaj care aduce un aer de rafinament oricărei băi. Inspirată de texturile adânci de rocă și cu finisajul său elegant și mai închis, culoarea GROHE Phantom Black creează un design potrivit pentru cei care caută un aspect în baie luxos și rafinat. Suprafața sa mată și stratul rezistent îl fac alegerea ideală pentru spațiul din baie. Combinând o tendință emblematică a designului băii cu caracterul practic absolut. Cu GROHE Phantom Black, baia ta transcende obișnuitul, invitându-te să te răsfeți într-o lume a rafinamentului întunecat și a frumuseții atemporale.

SOLUȚII COMPLETE DE BAIE CU GROHE PHANTOM BLACK

Cu produsele GROHE Phantom Black, ai flexibilitatea de a proiecta întreaga baie în jurul acestui finisaj rafinat. Selectând plăcuțe, dușuri, accesorii de baie și baterii potrivite în finisajul GROHE Phantom Black, poți obține un design de baie impresionant vizual, care emană eleganță și rafinament. Alternativ, poți alege să combini sau să potrivești perfect produsele GROHE Phantom Black cu alte finisaje pentru un aspect de baie unic și personalizat. Încorporează elemente contrastante precum cromul, nichelul sau ceramica albă pentru a crea un spațiu dinamic și plăcut vizual. Această versatilitate îți permite să dai frâu liber creativității și să proiectezi o baie care să reflecte stilul și preferințele tale.

TRANSFORMĂ BAIA TA

Dă un refresh băii tale cu GROHE Phantom Black pentru un aspect cu adevărat unic. GROHE oferă o selecție de baterii negre pentru baie, inclusiv baterii pentru lavoar, cadă și bideu.Cu dușuri și plăcuțe de acționare Phantom Black asortate, pentru a ridica stilul experienței băii și a dușului tău. Completează aspectul cu accesoriile Grohe Phantom Black.Designul elegant și sofisticat, combinat cu finisajul negru mat, creează ambientul care completează orice stil de baie.

Prouduse pentru baie Phantom Black
Baterie Phantom Black
Duș Phanthom Black
Plăcuțe de acționare Phantom Black

ACOPERIRE LA NIVELUL URMĂTOR - GROHE PHANTOM BLACK

Ducem negru la următorul nivel, acest nou finisaj este excepțional de durabil și rezistent la zgârieturi. Prin angajamentul nostru de a oferi produse de calitate, GROHE Phantom Black prezintă amestecul perfect de estetică și funcționalitate. Experimentează frumusețea și fiabilitatea de durată a accesoriilor de baie GROHE Phantom Black, proiectate meticulos, cu diverse caracteristici pentru a ridica designul în baie la noi culmi.

BENEFICII CHEIE

  • Tehnologia de acoperire cu lac
  • Mai rezistent la coroziune, decolorare și zgârieturi decât alte variante GROHE negre
  • Mai rezistent la amprente decât vopselele cu pulbere neagru mat
  • Suprafață super mată și netedă

BATERII NEGRE – SUPRAFEȚE DE ÎNALTĂ CLASĂ ȘI DESIGN REPREZENTATIV

Indiferent dacă preferi o soluție completă de baie GROHE Phantom Black sau o combinație personalizat de finisaje, GROHE îți oferă libertatea și opțiunile pentru a crea o baie care este cu adevărat a ta. Cu măiestria lor excepțională și atenția la detalii, accesoriile de baie GROHE Phantom Black vor face cu siguranță o declarație îndrăzneață și captivantă în orice baie. Oferim, de asemenea, garanție de 5 ani pentru o liniște sporită. Explorează și creează o baie care întruchipează viziunea ta despre lux și stil.

Descoperă mai multe finisaje
Phantom black
Phantom black pentru baie
Phantom black pentru baterii
Phantom black pentru duș
Phantom black pentru baterii cu termostat
Phantom black flush pentru plăcuțe de acționare

DESCOPERĂ
PRODUSELE NOASTRE

GĂSEȘTE CEL MAI APROPIAT PARTENER

Caută astăzi unul dintre partenerii GROHE pentru asistență personalizată potrivită nevoilor și preferințelor tale.

GĂSEȘTE UN PARTENER

DESCOPERĂ MAI MULTE

Descoperiți gama extinsă de soluții complete pentru baie și bucătărie oferite de GROHE. Răsfoiește prin colecțiile noastre pentru baie, duș, ceramică, plăcuțe de acționare și gamele de bucătărie pentru a descoperi soluții personalizate care să îți satisfacă fiecare nevoie.

Baie

Duș

Toaletă

Bucătărie