GROHE SmartControl

EXPERIENȚA TA PERFECTĂ DE DUȘ ESTE AICI CHIAR LA VÂRFUL DEGETELOR

Gândește-te la un duș. Nu sunt doar picăturile de apă care cad? Nu este complicat. Și, totuși, ceea ce face GROHE SmartControl cu apa trebuie să vezi ca să crezi. Schimbă dușul simplu într-o nouă experiență cu dușul ce pare că a fost făcută pentru tine individual.

Inteligența GROHE SmartControl îți permite să redescoperi elementul de apă: te poți înconjura cu picături mari, leneșe ca o ploaie de vară sau poți folosi apa pentru un masaj și pentru a-ți îmbunătăți ziua. Întoarce volumul până sus pentru un potop sau în jos pentru a furniza o pulverizare fină. Sau alege gradul potrivit de căldură pentru fiecare picătură de apă. Toate la atingerea cu degetul.

NU O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZ CÂT DE MULT CONTROL INTELIGENT ESTE ASCUNS ÎN ACEST BUTON INTELIGENT

Să te bucuri de un duș răcoros și personalizat nu a fost niciodată mai ușor. Doar apasă butonul pentru a alege spray-ul preferat de duș și bucură-te. Schimbă când vrei tu între GROHE PureRain / Rain O2 revigorant, noul spray TrioMassage care îți masează capul și umerii sau pur și simplu utilizează dușul de mână Power & Soul. Poate că preferi două spray-uri în același timp? Nici o problemă, trebuie doar să activezi ambele butoane.

Și dușul cu GROHE SmartControl este chiar mai inteligent ... tehnologia inovatoare GROHE SmartControl oferă o opțiuni de pulverizare și ajustarea volumului. Rotește mânerul GROHE ProGrip și alterează volumul după cum dorești. Setarea preferată este salvată - perfect dacă dorești să întrerupi dușul sau până când îl vei folosi ulterior. Controalele ușoare și intuitive, operate direct de unitatea principală de duș fac operarea simplă și ușoară pentru întreaga familie. Asta înseamnă inteligent.

Apasă butonul pentru a porni dușul

Rotește pentru a regla volumul apei gradual de la Eco la debit total.

Apasă din nou pentru a opri sau a întrerupe dușul. Volumul este acum prezent când repornești.

SUNTEM PLINI DE IDEI – PENTRU MAI MULTĂ BUCURIE LA DUȘ

Când intri în duș, vrem să te bucuri de toată varietatea pe care o oferă apa. De aceea, perele noastre de duș îți oferă posibilitatea de a alege diferite tipuri de pulverizare. Și, mulțumită sistemului GROHE SmartControl, te poți bucura de mai multe spray-uri simultan. Încearcă să combini sprayul GROHE PureRain cu TrioMassage stimulator. Sau treci la dușul de mână cu ajutorul unui buton. Totul este posibil, totul este plăcere. Cu butoanele sale intuitive, GROHE SmartControl îți oferă tot ce trebuie să fii complet în elementul tău.

FINISAJUL PERFECT

GROHE SmartControl vine în două finisaje elegante: crom clasic și, pentru o afirmație subtilă de design, sticlă acrilică Moon White.

3 METODE SĂ ÎȚI PLĂNUIEȘTI MOMENTUL IDEAL LA DUȘ

Pentru a-ți crea dușul perfect, GROHE îți oferă trei modalități care să te ajute- oferindu-ți libertate maximă de a planifica și de a te bucura. Indiferent dacă te gândești la o simplă renovare sau dorești să îți reproiectezi zona de duș, GROHE dispune de o gamă de soluții de instalare care să se potrivească tuturor nevoilor tale.

SMARTCONTROL EXPOSED

GROHE SmartControl Exposed, combinat cu para de duș Rainshower 360 și tija de duș, poate fi instalat cu efort minim pentru efect maxim.

Descoperă SmartControl Exposed

SISTEMUL DE DUȘ SMARTCONTROL COMBI

Soluția excelentă - fără tijă de duș vizibilă, doar impresionanta pară de duș Rainshower 360 și GROHE SmartControl.

Descoperă SmartControl Combi

SMARTCONTROL ÎNCASTRAT

Redu la valoarea maximă. GROHE SmartControl ascuns este instalat pentru un aspect curat, minimalist și mai multă libertate de spațiu.

Descoperă SmartControl Concealed