Water-saving Shower Heads

Alege para de duș potrivită și poți reduce considerabil consumul de apă în timp ce beneficiezi de o experiență plăcută și revitalizantă. Nu numai că acest lucru este bun pentru mediul înconjurător și pentru generațiile viitoare, ci și pentru reducerea facturii de uz casnic.

Materialele de calitate, designul de primă clasă și ingineria avansată joacă un rol important în economisirea apei. Perele de duș GROHE EcoJoy ™ dispun fie de un limitator integrat al debitului, fie de un buton ecologic sau de un dimmer de pulverizare care îți permite să alegi când să reduci debitul de apă.

New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta

New Tempesta

Rainshower Icon, Eco și para de duș de mână Solo au ca facilitate butonul Eco de economisire a apei pe mâner - glisează simplu butonul și poți reduce consumul de apă cu până la 40%. Designul de impact în formă de halo al dușului de mână Rainshower® Icon utilizează mai puțină apă pentru a avea un spray larg și complet, pe când Rainshower® Eco prezintă o placă de pulverizare în formă de pilulă, care imită forma corpului uman de sus - asigură o acoperire completă fără a pierde apă.

Dușul de mână Euphoria are un spray dimmer pe fața dușului - aceasta îți permite să reduci volumul de apă utilizat și să comuți între modelele de pulverizare.

Utilizează mai puțină apă și economisiți energie
Alege un duș de economisire a apei și vei economisi energie. Utilizarea a mai puțină apă înseamnă că este nevoie de mai puțină energie pentru încălzirea apei, astfel încât beneficiile sunt duble.

Categorii de produse recomandate

Rainshower Icon

Tempesta Cosmopolitan