CAPAC WC CU FUNCȚIE DE BIDEU - INSTALARE

Poți găsi instrucțiuni de instalare a Capacului WC cu funcție de bideu în interiorul cutiei de carton a produsului sau o poți descărca de pe site-ul nostru.

Descarcă ghidul de instalare pentru mai multe informații

CONECTAREA LA ALIMENTAREA CU APĂ

Capacul WC cu funcție de Bideu are nevoie de conexiune la o sursă de apă rece. Pentru a conecta capacul WC cu funcție Bideu la o sursă existentă de apă, în majoritatea cazurilor veți avea nevoie de o piesă în T și un furtul de apă. Aceastea se comercializează separat.

Setul de accesorii GROHE 14074000:
Piesă în T și furtunul

Schiță tehnică a setului de accesorii GROHE
Lungimea furtunului: 795 mm
Conexiune : 3/8”

Depinde de tipul de toaletă pe care o ai și condițiile băii. Aici îți vom arăta exemple de diferite situații de instalare. Pentru o instalare profesională, te rugăm să discuți cu instalatorul tău.

WC MONOBLOC

În cazul unui WC monobloc, poți folosi alimentarea la apă a rezervorului. Prin urmare, vei avea nevoie de o piesă în T și un furtun. Este important să măsori distanța dintre racordul de apă și racordul capacului WC cu funcție de Bideu pentru a stabili lungimea furtunului. Aici poți găsi imagini cu diferite situații de instalare:

Conectarea la alimentarea cu apă a rezervorului

Conectarea la alimentarea cu apă a rezervorului

Conectarea la alimentarea cu apă în rezervor

WC CU MONTARE PE PERETE

Dacă ai un WC cu montare pe perete, te rugăm să arunci o privire pentru a vedea dacă ai o supapă unghiulară lângă toaletă. În acest caz, poți conecta Capacul Wc cu funcție de Bideu direct la această supapă.

Dacă chiuveta este în apropierea toaletei, poți conecta Capacul WC cu funcție de bideu la alimentarea cu apă rece.

Descoperă în acest videoclip cum se poate instala Capacul de WC cu funcție de Bideu și cum poți să îl conectezi la alimentarea cu apă a lavoarului

Sfat: Cu Grohtherm micro te poți bucura de apă încălzită pentru capacul WC cu funcție de bideu.