IGIENĂ COMFORTABILĂ CU APĂ PURĂ

NU ESTE NEVOIE DE CURENT - CAPACUL DE WC GROHE CU FUNCȚIE MANUALĂ DE BIDEU

Bucură-te de o experiență a igienei intime mai comfortabilă și înviorătoare care sunt un standard pentru capacul de WC GROHE cu funcție manuală de bideu. Curățarea cu apă în loc de hârtie este mai naturală, igienică și delicată cu pielea ta.

Proiectat pentru a se potrivi cu toaleta ta existentă, scaunul bidet manual GROHE oferă o curățare personală prin două capete de pulverizare separate. Pulverizările pot fi ajustate pentru confortul tău, iar igiena este asigurată datorită unei funcții de curățare.

Capacul WC GROHE cu funcție manuală de bideu transformă baia într-un loc igienic, personal pentru ca tu să te poți bucura de o experiență personalizată și relaxantă pe care o poți controla. Tot ce trebuie să faci este să iei un loc și să te bucuri de o experiență mai comfortabilă a igienei personale cu capacul de WC GROHE cu funcție manuală de bideu.

GĂSEȘTE CEL MAI APROPIAT SHOWROOM

ESTE ATÂT DE SIMPLU: AFLĂ CUM FUNCȚIONEAZĂ CAPACUL WC CU FUNCȚIE DE BIDEU

Capacul se atașează de WC și nu are nevoie de electricitate pentru a funcționa - pulverizarea este activată de un mâner lateral și are nevoie doar de presiunea apei. Controlul este la îndemână pentru o experiență de curățare eficientă, dar blândă.

DUȘ POSTERIOR

  • Curățare precisă
  • Intensitatea dușului reglabilă

DUȘ FEMININ

  • Braț separat pentru zonele feminine intime
  • Intensitatea dușului reglabilă

CURĂȚARE AUTOMATĂ A BRAȚULUI PULVERIZANT

  • Brațele pot fi curățate înainte și după fiecare utilizare
  • Brațele sunt realizate din material bactericid

SCAUN DE TOALETĂ CU ÎNCHIDERE AUTOMATĂ

  • Atât capacul cât și scaunul de toaletă au tehnologia Soft Close

BRAȚE RETRACTABILE

  • Cele două brațe retractabile sunt protejate pentru extra igienă

CONTROL INTUITIV

Mereu la îndemână, mânerul de acționare poate fi găsit în lateralul Capacului de WC cu funcție de Bideu. Mânerul îți permite să alegi tipul de braț și să reglezi presiunea apei pentru comfortul tău. Pentru a alege dușul posterior, poziționează mânerul în jos. Pentru dușul feminin, poziționează mânerul în sus.

POZIȚIA PENTRU CURĂȚARE AUTOMATĂ

MÂNER ÎN POZIȚIA JOS: DUȘ POSTERIOR

POZIȚIA PENTRU CURĂȚARE AUTOMATĂ

MÂNER ÎN POZIȚIA SUS: DUȘ FEMININ

PROIECTAT PENTRU COMFORTUL TĂU

Capacul de WC GROHE cu funcție manuală de bideu transformă un simplu wc într-un loc comfortabil, igienic în care îngrijirea personală și igienă sunt instinctuale. Atașat de wc-ul ceramic, capacul nu are nevoie de curent, ci este acționat manual prin mânerul lateral acționat prin presiunea apei, lăsând controlul total în mâinile tale pentru o experiență eficientă dar delicată de igienă intimă. Fără bătăi de cap, fără stropi și fără stres. Creat din materialul durabil Duroplat, capacul de WC este și un element elegant adițional pentru baia ta perfectă.

POTRIVIREA PERFECTĂ

La GROHE noi credem că o baie perfectă are în centrul ei designul armonios. Este un spațiu în care toate elementele funcționează perfect împreună, atât din punct de vedere al funcției cât și al aspectului. Cu GROHE poți să ai încredere că totul se va potrivi perfect, de la ceramică la baterii și chiar și cu accesoriile cele mai mici. Soluțiile nosatre de baie potrivite perfect asigură un design la fel de unic ca tine.

CERAMICĂ BAU - ADAPTABILITATE PENTRU O VIAȚĂ MODERNĂ

Proiectat pentru a fi compatibil cu o gamă largă de WC uri, capacul WC GROHE cu funcție manuală de bideu este o soluție simplă. Poate fi instalat cu ușurință pe WC ul tău existent și tot ce trebuie tu să faci este să îl conectezi la alimentarea cu apă.

Insă, pentru o Potrivire Perfectă din punct de vedere al funcției și al aspectului, GROHE îți recomandă cuplarea cu gama ceramică GROHE Bau, o gamă elegantă, contemporană care îți asigură tot ce ai nevoie pentru o baie elegantă și modernă, inclusiv WC uri și lavoare. Liniile gamei se vor potrivi perfect cu capacul WC GROHE cu funcție manuală de bideu, pentru a maximiza comfortul, performanța și aspectul băii tale.

Detaliile produsului

Bau Ceramic
Manual bidet seat
39648SH0

Broșură

Igienă confortabilă

Vrei să afli mai multe?

Descarcă broșura noastră pentru mai multe detalii.

Sfaturi de instalare

Vrei să știi daca capacul de WC cu funcție de bideu se potrivește pe WC-ul tău ceramic?

Descoperă mai multe aici

Vrei să știi cum se instalează capacul de WC cu funcție de bideu?

Descoperă mai multe aici

Ai nevoie de ajutor sau ai întrebări?

Descoperă mai multe aici