Accesorii și depozitare

Pe lângă completarea aspectului general al băii tale, accesoriile și soluțiile de depozitare aduc un plus de funcționalitate spațiului de baie și confort utilizatorilor săi.

Essentials Cube Glass/soap dish holder

Accesorii de baie
Suporturile pentru prosoape, dozatoarele de săpun și cârligele pentru halat adaugă tușele de ultimă oră unei băi. Pentru un aspect coerent, alegeți un producător de baterii care oferă o gamă largă de accesorii. Acest lucru va asigura că finisajul suprafeței bateriei și accesoriile dvs. se potrivesc perfect.

În baie, amplasarea accesoriilor se referă la echilibrarea preferinței de design cu accesibilitatea. Luați-vă timp pentru a lua în considerare poziționarea lor, deoarece fixarea lor necesită găurirea în gresia din baie.

Suporturile pentru prosoape ar trebui să fie amplasate la îndemâna la fel ca și cârlige pentru halat. Dozatoarele de săpun montate pe perete și suporturile pentru pahare vor ajuta la menținerea curată și ordonată a zonei lavoarului.

Oglinzi
Nicio baie nu este completă fără oglindă. Ne lasă să ne privim realizând rutine zilnice, cum ar fi aplicarea machiajului, bărbierirea și spălatul dinților și reflectând lumina în jurul spațiului.

Bathroom accessories - Essentials Cube
Eurocube 3-hole basin mixer

Spațiul de depozitare încastrat
Zonele de depozitare din zona de duș asigură accesul gelurilor și șampoanelor fără a afecta spațiul. Rafturi încastrate în alte zone, de ex. deasupra unui vas WC suspendat, o oportunitate suplimentară de a vă personaliza spațiul.

Mobilier de baie
Odată limitată la unități de lavoare mici, mobilierul de baie de astăzi vine într-o multitudine de stiluri de design și oferă o soluție de depozitare pentru fiecare situație. De la finisaje strălucitoare lucios până la lemn pal, unitățile variază de la cuburi mici la suprafețe lungi de dulapuri și unități de sertare.

Stilurile suspendate vor îmbunătăți o baie minimalistă și vor oferi un loc pentru a ascunde elementele esențiale, lăsând doar frumosul. Mulți producători au produs și game concepute special pentru băi mici și vestiare, unde spațiul este limitat.

Bathroom accessories - Essentials

Game de produs recomadate

Allure Brilliant

Essentials Accessories

Essentials Cube Accessories