Baterii de cadă cu montare pe podea și baterii de cadă

Gama noastră de baterii de cadă cu montate pe podea și baterii de cadă/duș sunt acompaniamentul perfect pentru căzile de baie moderne.

Odată aleasă cadă preferată pentru băile în stil tradițional, căzile de sine stătătoare au o creștere a popularității în ultimii ani, deoarece baia continuă să evolueze într-un spațiu de stil de viață. Spre deosebire de o cadă standard, care se află în mod normal în colțul încăperei, o cadă de sine stătătoare poate fi amplasată oriunde dorești.

Libertate în design
Un baterie de cadă montat pe podea vă permite să alegeți locația exactă a căzii, oferindu-vă libertatea de a vă planifica baia fără compromisuri.

Finisajul perfect
Pentru o strălucire imaculată de-a lungul vieții, bateriile noastre cromate pentru baie și bateriile de cadă/duș sunt dotate cu tehnologia GROHE StarLight® care rezistă împotriva murdăriei și a petelor.

Baterii de cadă cu montare pe podea

Minimalist.. Simplitatea bateriilor noastre de baie cromate sunt alegerea perfectă pentru căzile de baie moderne. O baterie de cadă montată pe podea este bateria potrivită pentru baia modernă de astăzi. Elegante, acestea adaugă un detaliu atrăgător unei căzi de sine stătătoare.

Baterii pentru cadă cu pipă de sine stătătoare

Deoarece pipa este o piesă de sine stătătoare, nu încorporează bateria. Pentru a controla debitul de apă, alegeți o baterie de duș încastrată sau o baterie cu termostat.

Bateriile de cadă/duș montate pe podea oferă o soluție completă pentru băile moderne. Spre deosebire de pipele pentru cadă, care necesită o baterie separată pentru a controla debitul de apă, bateriile de cadă/duș montate pe podea încorporează o baterie cu o pară mobilă. Fie că vă place stilul minimalist al pipei pentru cadă sau caracteristicile suplimentare ale unei pare mobile, avem o soluție care să corespundă cerințelor tale.

Game de produs recomandate

Allure

Allure Brilliant

Essence

Grandera

Atrio