Găsește un Partener Grohe
Showrooms
  • Showroom

Catalogul Meu

Nu ai alocat niciun produs.

Odată ce ai adăugat produse în catalog, vei putea descărca lista ta chiar aici.

0 Produs(e)
Descarcă PDF
Șterge tot

Acest produs este deja adăugat în catalogul tău.

GROHE Kitchen Sinks

PERFECT MATCH

MADE TO MATCH IN FORM AND FUNCTION INTRODUCING GROHE KITCHEN SINKS

Chiuvetele de Bucătărie GROHE

Să umpli cratițele, să prepari legumele, să speli după o masă mare. Chiuveta ta de bucătărie este locul în care te vei opri de nenumărate ori într-o zi, deci de ce să nu alegi ceva ce îți depășește nevoile în materie de calitate, design și caracteristici?

Chiuvetele de bucătărie GROHE au fost proiectate pentru a se potrivi fiecărui tip de bucătărie, cu o gamă de design-uri inovatoare, moderne perfect pentru spațiul tău. Vei găsi modele compacte cu sisteme integrate de scurgere, chiuvete duble mari pentru cazurile în care ai nevoie să te desfășori, și modele șic, încastrate care se potrivesc perfect cu blatul de lucru. Cu caracteristici precum Sistemul QuickFix de la GROHE și modelele reversibile în varianta standard, poți avea noua ta chiuvetă GROHE instalată în câteva minute fără nici o agitație sau bătaie de cap. În plus, prin caracteristici precum reducerea zgomotului grație izolării GROHE Whisper până la sistemul automat pentru deșeuri, care înseamnă că nu vei introduce niciodată mâna în apa murdară din nou, vei observa cum o chiuvetă de bucătărie de la GROHE face diferența, fiecare utilizare a sa fiind o corvoadă tot mai mică.

Descoperă Chiuvetele de Bucătărie GROHE

Sistem Nr. 1 pentru bucătărie Brandul GROHE acoperă totul

În calitate de nr. 1 între brandurile de bucătărie, GROHE acoperă totul – robinetele noastre de bucătărie, sistemele noastre de alimentare cu apă, chiuvetele, accesoriile și sistemele pentru deșeuri, totul contribuie la a face să fie o sarcină ușoară crearea unei bucătării inovative, confortabile și practice

Calitate pe care o poți vedea și simți

Pentru noi, calitatea nu e niciodată pe locul al doilea, de aceea tehnologia patentată pentru tratarea suprafețelor face ca operațiunea de curățare să fie una ușoară, iar inoxul de înaltă calitate garantează durabilitatea și rezistența

Chiuvetele și accesoriile GROHE –
Pachetul all-in-1

Fă achiziția și mai simplă, apelând la pachetele noastre - 4 modele de chiuvete și robinete vândute împreună, garantând un stil și o performanță perfect adaptate fără cel mai mic efort

Portofoliu complet pe toate segmentele de preț

O opțiune pentru fiecare bucătărie – gamele noastre de chiuvete acoperă fiecare stil, mărime și nivel de preț astfel încât să fii siguri că găsiți modelul perfect pentru tine.

">

ACCESORII GROHE PENTRU CHIUVETĂ

Transformă-ți chiuveta într-o pre-zonă de lucru multifuncțională, grație gamei noastre de accesorii. De la plăcile de tocat din sticlă sau din lemn de iroko, la site și sisteme de scurgere a vaselor, avem tot ce îți trebuie pentru a crește utilitatea chiuvetei tale pentru o experiență de bucătărie și mai confortabilă.

Accesorii GROHE Pentru Chiuvetă

PREZENTAREA COMPLETĂ A PRODUSULUI

Găsiți-vă chiuveta de bucătărie perfectă cu GROHE. Seria K de chiuvete GROHE are opțiuni de mărime și stil pentru fiecare tip de bucătărie. Alegeți între chiuvete cu 1 bol, 1 bol și 1 semibol sau 2 boluri. Selectați chiuveta încorporată sau montată sub-nivel. Completați-vă zona chiuvetei cu accesoriile noastre utile. Chiuvetele GROHE oferă o varietate de opțiuni durabile de design.

Descoperă toate produsele

CARACTERISTICILE PRODUSULUI

În plus, prin caracteristici precum reducerea zgomotului grație izolării GROHE Whisper până la sistemul automat pentru deșeuri, care înseamnă că nu vei introduce niciodată mâna în apa murdară din nou, vei observa cum o chiuvetă de bucătărie de la GROHE face diferența, fiecare utilizare a sa fiind o corvoadă tot mai mică.

Discover all Features