Găsește un Partener Grohe
Showrooms
  • Showroom
  • Partener Service

Catalogul Meu

Nu ai alocat niciun produs.

Odată ce ai adăugat produse în catalog, vei putea descărca lista ta chiar aici.

0 Produs(e)
Descarcă PDF
Șterge tot

Acest produs este deja adăugat în catalogul tău.

Beneficiile GROHE Blue

Imaginează-ți că bei apă proaspătă direct din izvor - însuflețitoare, care îți stinge setea și pură. Acum imaginează-ți aceeași sănătoasă, nealterată apă curgând direct de la bateria ta de bucătărie. Sistemul de apă GROHE Blue aduce realitatea aceasta în casa ta. Transformă apa din conductă și o filtrează, lasând un gust proaspăt și pur, așa cum a fost lăsat de la natură.

Oricare ar fi ideea ta despre apa perfectă - filtrată, rece, minerală sau chiar toate trei - GROHE Blue o aduce direct la bateria ta.

GROHE Blue îți aduce următoarele beneficii casei tale:

Gust: filtrele GROHE îndepărtează impuritățile pentru a-i da apei un gust pur, proaspăt, chiar mai bun decât cel al apei îmbuteliate.

Sănătate și Bunăstare: Îndepărtând chiar și cele mai mici particule dar lăsând mineralele prețioase, GROHE Blue te face să întelegi mai bine propritățile medicale ale apei.

Conveniență: Nu va mai trebui să duci sticle grele de apă acasă.

Sustenabilitate: Mai îngăduitor cu mediul înconjurător, cu mai puține deșeuri din ambalaje și procesare, prin comparație cu apa îmbuteliată.

Puritate pe care o poți gusta

Totul se reduce la gust

Într-un studiu realizat, consumatorii au fost rugați să guste apa GROHE Blue și încă trei ape plate de top, iar apa GROHE Blue are gust mai bun! 73% din consumatori au spus că apa GROHE Blue are gust "proaspăt", iar doar 63% din participanții studiului au spus că apele plate au gust "proaspăt".

Apa GROHE Blue nu are gust minunat doar daca se bea singură: de asemenea, aduce un plus de rafinament și un gust mai intens cafelei și ceaiului.

Canale de apă separate pentru 100% puritate și gust

Pentru a garanta că apa GROHE Blue nu intră în contact cu apă nefiltrată sau cu părți metalice după filtrare, bateriile de calitate au două căi interne - una pentru apa din conductă și una pentru apa de băut purificată GROHE Blue. Acest lucru previne alterarea apei, păstrând un gust filtrat minunat.

Cancal 1: Apă filtrată GROHE Blue

Cancal 2: Apă nefiltrată

Trăiește mai sănătos direct de la sursă

Apa este cel mai prețios și fascinant element pe pământ, chiar sursa vieții, cu beneficii dovedite pentru sănătatea noastră, bunăstarea și chiar aparența. „Deutsche Gesellschaft für Ernährung“ ( Societatea Germană de Nutriție) recomandă consumul a minim doi litrii de apă pe zi.

Mulți dintre noi aleg să cumpere apă îmbuteliată, ori pentru că este mai bună la gust decât apa din conductă sau pentru că credem că este mai sănătoasă. Analizele științifice au dovedit că, mulțumită reglementărilor și controlul apei din conducte, apa este cel puțin la fel de bună ca cea îmbuteliată.

Un alt motiv pentru care oamenii ajung să cheltuiască o mică avere pe apă îmbuteliată este preferința pentru apă carbogazoasă. Noul GROHE Blue are toate beneficiile apei îmbuteliate, direct la bateria ta de bucătărie. Are gust minunat și opțiunea de apă minerală. Aceste lucruri fac GROHE Blue să fie soluția ideală, nu doar din motive de sănătate, ci și pentru gust.

Conveniență la baterie

Gândește-te pentru o secundă la energia electrică și munca necesară pentru a păstra un stoc de apă îmbuteliată la îndemână acasă. Trebuie să o cumperi din magazin, după care să o duci de la mașină până acasă. O dată ajunsă apa acasă, trebuie să găsești un loc în care să o depozitezi în afara razei tale vizuale. Și o dată ce ai terminat asta trebuie să reciclezi sticlele de plastic înainte să reiei tot procesul.

Prin instalarea unui sistem GROHE Blue în bucătăria ta, poți să spui adio bătăilor de cap și neplăcerilor apei îmbuteliate fără să faci compromisuri în sănătatea ta. Doar învârți mânerul și te bucuri de o experiență răcoritoare de neegalat. Ce poate fi mai simplu de atât?

Reducând deșeurile, respectăm natura

Apa nu trebuie să ne coste pământul

Sunt necesari 7 litri de apă pentru a produce un singur litru de apă îmbuteliată, fără să mai discutăm de cantitatea de energie electrică utilizată, emisiile de CO2 create și cele 1,5 milioane de tone de ambalaje de plastic folosite de industrie în fiecare an.

La GROHE încercăm să protejăm viitorul apei, cea mai prețioasă resursă naturală. Aceasta este motivul din spatele dezvoltării produselor de tipul GROHE Blue, care ajută oamenii să controleze consumul lor de apă și energie electrică cu ușurință.

Soluții sustenabile

GROHE Blue oferă o alternativă inteligentă pentru a reduce deșeurile implicate în procesarea apei îmbuteliate și pentru a reduce emisiile de CO2 cu 83%, conform unui studiu realizat de Universitatea din Goettingen. GROHE Blue consumă doar acel litru de apă pe care tu îl bei în loc de cei 7 litri necesari pentru apa îmbuteliată, reducând deșeurile cu până la 85%. Asta face sistemul de apă GROHE Blue o alternativă sustenabilă pentru apa îmbuteliată.

Redu emisiile de CO2

GROHE Blue oferă o alternativă inteligentă pentru a reduce deșeurile implicate în procesarea apei îmbuteliate și pentru a reduce emisiile de CO2 cu 83%, conform unui studiu realizat de Universitatea din Goettingen.

Premiul German pentru Sustenabilitate 2014

Mulțumită devotamentului pentru consumul responsabil de apă și energie electrică, GROHE a fost una din cele trei companii nominalizate pentru premiul special "Eficiența Resurselor".

Una din cele mai remarcabile inovații GROHE este sistemul de apă GROHE Blue, care livrează trei opțiuni de apă rece și filtrată direct de la bateria de bucătărie - cu o amprentă carbonică mult mai joasă decât cea a apei îmbuteliate, permițând consumatorilor să diminueze impactul lor asupra mediului înconjurător și a resurselor naturale într-un mod sustenabil. GROHE este devotat eficientizării resurselor în fabricile noastre, care cresc procentul de reciclare.

Economisește cu GROHE Blue

Cu un gust minunat, GROHE Blue costă doar o cincime din prețul apelor de lux. Reduci consumul tău de energie electrică și eviți cantități mari de deșeuri de plastic!

Calculează acum, câți bani poți economisi cu GROHE Blue.

Deschide Calculatorul GROHE Blue®

Descoperă GROHE Blue

GROHE Blue
Rece și carbogazoasă

Preferi ca apa ta rece pe care o bei să fie plată, parțial carbogazoasă sau carbogazoasă? Alegere este doar a ta. Mai întâi apa este filtrată pentru a elimina impuritățile. Apoi este răcită pentru a crea efectul de apă proaspătă de izvor. Iar o singură răsucire a mânerului îți permite să alegi nivelul de acidulare.

Află mai multe

GROHE Blue Pure

Pentru persoanele care preferă doar apa plată, GROHE Blue Pure este soluția ideală. Cu un gust mai bun decât apa din conductă, mai îngăduitoare cu mediul înconjurător decât apa îmbuteliată și mult mai avantajoasă pentru tine, GROHE Blue Pure livrează apă de băut cu o puritate absolută.

Află mai multe

Filtrele GROHE Blue

Filtrele GROHE Blue folosesc un proces de filtrare în cinci etape pentru a elimina chiar și cele mai mici particule din apa din conductă, lăsând în apă doar mineralele importante.
Sistemele GROHE Blue îți oferă de asemenea și o varietate de dimensiune de filtre și trei tipuri de filtre. Asta înseamnă că poți avea apă potabilă de calitate chiar daca trăiești în zone cu apă tare sau apă moale.

Află mai multe