WC GROHE CU FUNCȚIE DE BIDEU

Ce este un wc cu funcție de bideu?

Un wc cu funcție de bideu îmbină avantajele unui WC și ale unui bideu, pentru o experiență mai blândă cu pielea ta, mai plăcută și mai igienică decât utilizarea hârtiei.

Un duș mic care face o mare diferență.

Curățarea cu apă după folosirea toaletei este în vogă în toată lumea. Asta nu ar trebui să ne surprindă deoarece apa este cel mai natural agent de curățare care există. Este, de asemenea, mai plăcută, igienică și are mai multe beneficii decât orice altceva cunoști. Descoperă pe pielea ta aceasta experiență care face totul să fie mai curat mulțumită brațului de duș.

Ce WC GROHE cu funcție de bideu ți se potrivește?

GROHE SENSIA ARENA

WC-ul GROHE Sensia Arena îți oferă nivelul următor de îngrijire personală pentru baia ta, cu o gamă largă de caracteristici. Declanșat de senzor, capacul se deschide și se închide automat, iar o lumină blândă te ghidează noaptea pe întuneric. Absorbția mirosurilor neplăcute ajută transformarea unei băi simple într-o zonă igienică și relaxantă. Fiecare detaliu al design-ului a fost conceput cu atenție pentru a-ți oferi noi nivele de curățenie cu fiecare etapă. Învelișuri protectoare igienice speciale și jeturile puternice de apă mențin toaleta mai curată, pe când brațele de duș anti-bacteriene cu auto-curățare îți oferă un bonus de relaxare atunci când folosești funcția de duș. Descoperă Sensia Arena și bucură-te de un confort personal mai ridicat.

Discover the GROHE Sensia Arena

CAPACUL DE WC GROHE CU FUNCȚIE MANUALĂ DE BIDEU

Capacul de WC GROHE cu funcție manuală de bideu transformă un simplu wc într-un loc comfortabil, igienic în care îngrijirea personală și igienă sunt instinctuale. Atașat de wc-ul ceramic, capacul nu are nevoie de curent, ci este acționat manual prin mânerul lateral acționat prin presiunea apei, lăsând controlul total în mâinile tale pentru o experiență eficientă dar delicată de igienă intimă. Fără bătăi de cap, fără stropi și fără stres. Tot ce trebuie să faci este să iei un loc și să te bucuri de o experiență mai comfortabilă a igienei personale cu capacul de WC GROHE cu funcție manuală de bideu.

Descoperă capacul de WC GROHE cu funcție manuală de bideu.