EUROCUBE

STIL CUBIST CONTEMPORAN PENTRU ROBINET

Pentru iubitorii de design curat, de ultimă oră, în căutarea unui aspect cu adevărat distinctiv pentru bucătăria sau baia lor, GROHE a creat colecția Eurocube. Prin inovația premiată în design și abilitățile de inginerie germană ale GROHE, GROHE Eurocube oferă o formă reală de cub pentru baterii de bucătărie, baterii de lavoar, dușuri și accesorii. Fă o declarație autentică de stil cu GROHE Eurocube.

Găsește cel mai apropiat showroom

Broșură pentru baie

Accesorii de lux și dușuri pentru băi excepționale.

Descoperă Eurocube

Îndrăzneț, curat și Cubist

Inspirat de perfecțiunea geometrică a cubului, GROHE Eurocube este conceput pentru a aduce claritate și dinamism băii. Viața modernă este ocupată – dar liniile simple și esențiale ale Eurocube vor aduce un sentiment de soliditate și stil oricărei scheme de baie contemporană. Robinetele GROHE Eurocube au o siluetă atemporală, care combină estetica îndrăzneață cu performanța superlativă.

Simplitate a designului sculptural

Liniile curate ale Eurocube fac din această colecție de robinete o potrivire perfectă pentru băile moderne. Eurocube dispune de o gamă completă de dimensiuni - de la mici la XL - și caracteristici, astfel încât proiectarea unei scheme coerente de baie este fără efort. În colecția Eurocube vei găsi baterii de lavoar, de bideu, de cadă și duș, toate cu aceeași siluetă distinctivă, până la ultimele detalii de design. Ingineria din interiorul unei baterii Eurocube conține zeci de ani de expertiză și pasiune GROHE, oferindu-ți ani de control precis și lin al temperaturii și o multitudine de alte beneficii. Pentru orice design de baie, GROHE Eurocube simplifică combinarea frumuseții sculpturale cu performanța și confortul.

Trei culori de calitate din colecția GROHE Colors

Pe lângă performanța deosebită, GROHE Eurocube îți permite să îmbrățișezi o dezvoltare cheie în stilul băii – cea a culorilor băii. Totul din gamă este disponibil în finisajul cromat strălucitor de la GROHE, dar poți selecta și un nou finisaj color din colecția GROHE Colors: finisajul arhitectural rece Supersteel sau finisajul tactil, contemporan, bruiat din grafit dur. Datorită acoperirii inovatoare GROHE PVD, aceste finisaje dorite sunt de lungă durată și protejate împotriva zgârieturilor. O culoare care se regăsește la perfecție în toate produsele GROHE Eurocube face mai ușoară crearea unei scheme de baie.

Productvariants

GROHE offers a wide choice of coordinated showers and bath accessories.

Euphoria System

Euphoria System

Vezi colecția
Power&Soul Cosmopolitan

Power&Soul Cosmopolitan

Vezi colecția
Skate Cosmopolitan

Skate Cosmopolitan

Vezi colecția
Euphoria Cube

Euphoria Cube

Vezi colecția
Grohtherm Cube

Grohtherm Cube

Vezi colecția