GROHE StarLight®

Suprafețe făcute să dureze variind de la mat prețios până la strălucitor ca un diamant.

Bateriile GROHE sunt garantate să arate la fel de frumos după o utilizare îndelungata ca în prima zi, atunci când te-ai îndragostit de ele. Rețeta succesului se găsește în tehnologia de durabilitate a suprafeței: GROHE StarLight® Technology.

Îmbunătățirea continuă a procesului de placare din ultimii 75 de ani a avut ca rezultat o suprafață robustă și imaculată fiind recunoscută ca una dintre cele mai bune finisaje din lume. Acest lucru se datorează controalelor riguroase ale calității și investițiilor sustinute, pentru a vă oferi o viață plina de plăcere.
Pe lângă finisajul clasic cromat, GROHE folosește utilaje de ultimă oră, pentru a oferi finisaje de calitate excepțională. Folosirea procesului de placare cu vapori, asigură o duritate de trei ori mai mare, în urma procesului rezultând finisaje de la aur stralucitor până la oțel inoxidabil. Pe langă duritate, suprafața este și de 10 ori mai rezistentă la zgarieturi, pentru a te bucura de calitatea bateriilor GROHE toata viata.

În întreaga gamă de finisaje GROHE, de la mată la lucioasa și în toate opțiunile de culoare, GROHE StarLight® oferă finisaje facute să dureze. Suprafețele perfecte și de durată sunt proiectate să fie extrem de rezistente la murdărie și zgârieturi, făcând întreținerea lor foarte facilă și asigurând un aspect de nou pentru mulți ani.

GROHE StarLight® surface

Compoziția suprafeței GROHE StarLight®

GROHE-surface-hardness

Duritatea suprafeței și rezistența la zgârieturi.

Suprafețe de 3 ori mai dure și de 10 ori mai rezistente la zgârieturi.

Categorii de produse recomandate:

Allure Brilliant

Eurocube

K7

Minta