Baterii pentru duș
și cadă

Pentru mulți oameni, singura funcție a bateriei de cadă este de a umple baia. Alții vor necesita un o baterie care poate controla și un duș peste baie (baterii de baie/duș), permițând utilizatorului să devieze apa între bateria de cadă și duș.

Chiara Single-lever bath/shower mixer

Baterii combinate cadă/duș

Veris F-digital 5-hole bath/shower combination

Combinații cu montate pe blat

Talentofill Inlet-, pop-up and waste-system

Filer de baie integrat Talentofill

Baterii combinate cadă/duș
Disponibile cu sau fără termostat, bateriile de cadă/duș sunt cel mai simplu mod de a face duș în cadă. Ele pot fi fie aparente, fie încastrate. O supapă cu diveror permite utilizatorului să comute între umplerea căzii și duș. Pentru siguranță și confort este întotdeauna cel mai bine să alegi un model cu termostat.

Combinații cu montare pe blat
Acestea sunt concepute pentru a fi montate fie pe marginea căzii, fie pe marginea căzii cu gresie – asigură-te că alegi produsul potrivit în funcție de situația ta. Pentru acesta din urmă, pipa trebuie să ajungă peste marginea căzii.

Disponibil cu trei, patru și cinci orificii, acestea combină o pipă de cadă și o pară mobilă. Unul sau două mânere sau pârghii controlează apa, iar un divertor vă permite să comutați între duș și cadă.

Baterii de cadă încastrate
Acestea sunt montate în cadă și acționează ca o admisie a apei, preaplin și scurgere tip pop-up.

Atrio Jota & Ypsilon Single-lever bath/shower mixer

Baterii de cadă montate pe podea

Bateriile montate pe podea prezintă conducte de la podea în același stil și finisaj ca și bateria în sine. Multe modele sunt completate cu o pară mobilă.

Floor-mounted bath faucets

Game de produs recomandate

Allure

Allure Brilliant

Atrio One

Veris