DESCOPERĂ O EXPERIENȚĂ A DUȘULUI DE NEUITAT

Folosește toate proprietățile fizice ale apei pentru a avea o experiență unică a dușului. L sau XL, cu montare în tavan sau în perete, sistemele de duș GROHE cu termostat sunt disponibile în toate formele, stilurile și mărimile - fiecare din ele fiind proiectate pentru ca tu să te bucuri de confort.

Cumpără online

Cumpără acum

Găsește în magazine

Cumpără acum

GHID VIDEO GROHE

Ești în căutarea unui sistem de duș de înaltă calitate care se potrivește nevoilor tale, dar te-ai săturat de termeni tehnici foarte complecși care descriu produsul?

Doar imaginează-ți că... alegi soluția perfectă fără probleme. Este posibil datorită ghidului video făcut de GROHE care te îndrumă pas cu pas prin problemele pe care le poți întâlni atunci când alegi o baterie de duș.

Urmărește acum

TEHNOLOGIA GROHE TERMOSTAT
INIMA DUȘULUI PERFECT

Ca și punct de referință atunci când am creat sistemele de duș GROHE și sistemele cu termostat am folosit cel mai sensibil termometru - pielea ta. Termostatele revoluționare din gama noastră de Dușuri și Sisteme cu Termostat îți garantează că apa fierbinte și cea rece vor ajunge la pielea ta fix la temperatura pe care tu ți-o dorești. GROHE TurboStat este o caracteristică tehnică revoluționară - ajustează temperatura apei din duș în câteva secunde și o menține constantă pe toată durata dușului.

GROHE SMARTCONTROL
UN DUȘ ENERGIZANT, DELICAT, CONTROLAT ÎN TOTALITATE DE TINE.

GROHE SmartControl este un sistem de duș inovator care îți permite să reglezi debitul și temperatura fără efort, de asemenea poți alege pulverizarea ta preferată și poți să alternezi între dușul fix și para de duș. Rotește butonul GROHE ProGrip pentru a mări debitul – de la Eco la Full Flow – și rotește-l în jos pentru a reduce debitul. Apasă butonul dacă vrei să oprești apa. SmartControl îți permite să păstrezi preferințele tale până la următoarea folosire.

Apasă butonul pentru a porni dușul.

Rotește butonul pentru a ajusta volumul de apă, de la Eco la Full Flow.

Apasă din nou pe buton pentru a opri sau pune pauză dușului. Debitul preferat de apă rămâne același la repornirea dușului.

PULVERIZĂRILE GROH- ÎNVIORARE SAU RELAXARE?

Designul nostru unic permite apei să fie distribuită uniform prin fiecare duză, pentru un duș perfect. Tu alegi ce tip de pulverizare ți se potrivește - Rain, SmartRain, Jet sau Massage - iar noi îți garantăm că va fi o experiență unică. Pulverizările TrioMassage și ActiveRain sunt doar câteva exemple de cum inovează GROHE industria, de exemplu și prin tehnologia GROHE DreamSpray.

RAIN SPRAY

PULVERIZAREA
RAIN

Amplă și bogată - o pulverizarea ușoară, delicată pentru pielea ta, imitând o ploaie ușoară de vară.

SMARTRAIN SPRAY

PULVERIZAREA
SMARTRAIN

Toate caracteristicile și beneficiile pulverizării Rain dar cu un debit mai redus. O pulverizare mai smart care folosește mai puțină apă, dar garantează o experiență a dușului de neutatt.

ACTIVERAIN SPRAY

PULVERIZAREA
ACTIVERAIN

Pulverizare inovatoare pentru a relaxa mușchii încordați sau pentru a clăti șamponul din păr.

TRIOMASSAGE SPRAY

PULVERIZAREA
TRIOMASSAGE

Combinația dintre pulverizarea cunoscută Bokoma și cele două pulverizări de masaj îți oferă un masaj complet al capului și umerilor într-o pulverizare combinată.

Concealed showers

Dușurile
încastrate

Descoperă tehnologia din spatele sistemelor de duș încastrate

Dușurile încastrate
Dușuri SPA

Exposed showers

Dușurile
expuse

Performanță înaltă și instalare ușoară.

Dușurile expuse
Complete shower portfolio

Toată gama de dușuri

Descoperă gama completă de dușuri GROHE

Descoperă gama completă