Găsește un Partener Grohe
Showrooms
  • Showroom
  • Partener Service

Catalogul Meu

Nu ai alocat niciun produs.

Odată ce ai adăugat produse în catalog, vei putea descărca lista ta chiar aici.

0 Produs(e)
Descarcă PDF
Șterge tot

Acest produs este deja adăugat în catalogul tău.

MASTERS OF TECHNOLOGY

MASTERS OF TECHNOLOGY

Masters of Technology

Oamenii GROHE au fost considerați de către colegii lor din industrie drept Masters of Technology, datorită inovației, designului deosebit și pieselor premiate.

Printr-o combinație de meserii avansate și abordarea lor de vârf pentru o muncă eficientă în echipă și în procese, Masters of Technology sunt lideri în dezvoltarea, proiectarea și fabricarea gamelor noastre de produse remarcabile, tot timpul testându-le și îmbunătățind fiecare produs pentru satisfacția continuă a clienților.

Rezultatul: Designul atemporal. Și calitatea care durează o viață. Din nou și din nou, produsele GROHE surprind utilizatorii cu caracteristici unice care oferă "Pure Freude an Wasser". Când folosești un produs GROHE, poți simți diferența. Mereu, de-a lungul timpului.

MASTERS OF TECHNOLOGY

Master of Technology

... Master of Technology, ascultă sunetul apei GROHE Whisper® pe măsură ce testează în laboratorul de acustică.

GROHE Whisper®
Master of Technology

... Master of Technology, transformă dușul într-o experiență spa cu para de duș GROHE Rainshower®.

GROHE DreamSpray®
Master of Technology

... Master of Technology, produce impresionante suprafețe de robinete cu GROHE StarLight®.

GROHE StarLight®
Master of Technology

… Master of Technology, testează termoelementul în cartușul GROHE TurboStat® care reacționează la schimbările de presiune ale apei la surse calde și reci pentru a păstra o temperatură constantă și un debit într-o clipă.

GROHE TurboStat®
Master of Technology

... Master of Technology, testează tehnologia GROHE CoolTouch® built-in, care asigură o temperatură sigură a suprafeței dușului, în ciuda curgerii apei fierbinte.

GROHE CoolTouch®
Master of Technology

… Master of Technology, folosește un măsurător al forței pentru a determina de cât de puțină presiune este nevoie pentru a opera o pârghie montată cu tehnologia GROHE SilkMove®.

GROHE SilkMove®
Master of Technology

... Master of Technology, măsoara apa GROHE Red®, care este încalzită la 100 ° C într-o clipă. Tehnologia GROHE CoolTouch® asigură faptul că suprafața nu este niciodată prea fierbinte pentru utilizare, cu toate că temperatura apei este foarte ridicată.

Master of Technology

... Master of Technology, testează și reglează duritatea apei GROHE Blue® pentru apa filtrată, răcită și carbogazoasă, direct de la robinet.

GROHE Blue®
Master of Technology

... Master of Technology, utilizează aplicația GROHE SPA pentru a testa multiplele funcții ale dușului F-digital Deluxe, care permite utilizatorului să creeze o experiență personalizată în spa.

GROHE F-digital Deluxe
Master of Technology

... Master of Technology, utilizează un spectrometru pentru a verifica dacă eșantionul de testare se potrivește perfect ceramicii acoperite cu GROHE Hygiene.

GROHE Ceramics si solutii de baie complete
Master of Technology

... Master of Technology, ia un eșantion de alamă realizată manual de GROHE, GROHE Light, care minimizează prezența plumbului și a nichelului în apa de băut.

GROHE Light
Master of Technology

... Master of Technology, reglează temperatura, presiunea și direcția jetului de apă cu ajutorul telecomenzii GROHE Sensia® IGS.

GROHE Sensia® IGS
Master of Technology

... Master of Technology, utilizează un dispozitiv de măsurare 3-D pentru a se asigura că articolele sanitare din ceramică și robinetele se potrivesc perfect.

GROHE BestMatch